Imen over eventuele vriendschap met Remco: ‘Ik moet nu voor mezelf kiezen’ 

Imen wil zichzelf niet langer op de laatste plaats zetten.

Lees ook

Het Love Island-avontuur van Imen liep heel anders dan ze had verwacht. De make-up artist vormde een koppel met Remco, die een crush op iemand in Nederland bleek te hebben. Hoewel de twee een goede klik hadden, vertelt Imen aan Grazia dat een vriendschap er waarschijnlijk niet inzit.

Vriendschap

Imen en Remco hadden overduidelijk een connectie in de villa, toch zit Imen niet te wachten op een vriendschap met Remco. “Na wat hij heeft gedaan, zie ik een vriendschap niet zitten. Ik zet mezelf altijd op de laatste plek, maar ik moet nu echt voor mezelf kiezen.”

Toch koestert Imen geen wrok voor Remco. “Ondanks dat hij zo’n grote fout heeft gemaakt, is hij echt geen slecht persoon. In die zes weken dat we in de villa zaten, heb ik hem echt wel leren kennen. Ik ben niet voor niets zo gek geworden op die jongen. Hij heeft ook goede kanten. Ondanks dat hij heeft gelogen, is het een goede jongen. Daar geloof ik in.”

Raphaella

Inmiddels heeft Imen wel een hechte vriendschap opgebouwd met haar mede Islander Raphaella.

“Raffie is echt een top meid. Ze heeft het hart op de juiste plek zitten. Ze is er altijd voor me geweest in de villa. Toen ze de villa verliet had ik zoiets van: aan wie kan ik nu alles vertellen? Wie kan ik nu vertrouwen? Op Raffie kan je echt bouwen.”

Beeld: Love Island

Laatste nieuws

Zie ook