Love Islands Imen over liefdesverdriet: ‘Mijn hart is gebroken’

Love Island verliep voor Imen heel anders dan ze had gehoopt…

Lees ook

De goedlachse Imen kwam naar Love Island om ware liefde te vinden. Ze dacht dit te hebben gevonden bij Remco, maar niets bleek minder waar. Remco had zijn hart namelijk al verloren aan iemand in Nederland. Zonder liefde verliet Imen dan ook de villa. Aan Grazia vertelt de make-up artist hoe het nu met haar gaat.

Liefde

Imen vormde vanaf het eerste moment een koppel met Remco. Ze werd verliefd op Remco en even leek het erop dat de surfer ook gevoelens voor haar had. Vlak voor de finale kwam echter naar buiten dat Remco feelings heeft voor een ander. Dat Remco geen gevoelens voor Imen heeft, valt de Islander zwaar.

Terug in Nederland probeert Imen haar liefdesverdriet een plekje te geven, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. “Het gaat niet zo goed. Ik heb er veel pijn en verdriet van”, begint ze. “Ik had al zoveel moeite om me open te stellen. Nu had ik dat gedaan en krijg ik een klap in mijn gezicht.”

“Mijn hart is letterlijk gebroken.”

Afleiding

Hoewel veel Islanders ernaar uitkijken om de afleveringen van Love Island terug te kijken, geldt het tegenovergestelde voor Imen. “In Love Check-Up met Rijk Hofman, gingen we een stukje terugkijken. Toen ik dat zag, terwijl ik naast Remco zat, vond ik dat heel moeilijk om terug te zien. Het terugzien van die liefdesmomenten is heel rot. Daar heb ik veel moeite mee.”

Momenteel praat Imen veel met haar familie, vriendinnen en kersverse Love Island-bestie Raphaella om haar verdriet een plekje te geven. Ook wil ze er alles aan doen om zich af te leiden. “Binnenkort ga ik even een plan voor mezelf bedenken en dat ook echt volgen. Ik wil doelen opzetten en denken aan de toekomst. Daarmee ga ik mezelf bezighouden en mijn gedachten op iets anders zetten. Anders lig ik de hele dag maar in bed.”

Beeld: Love Island

Laatste nieuws

Zie ook