Imen blikt terug op Love Island-avontuur: ‘Ik heb veel over mezelf geleerd’

"Het was een avontuur om nooit te vergeten", deelt Imen.

Lees ook

Imen vond helaas niet de ware tijdens haar deelname aan Love Island, maar hield wel hechte vriendschappen aan haar liefdesavontuur over. In gesprek met Grazia blikt ze terug op haar periode in de villa.

Mooi avontuur

Imen vormde vanaf het begin van Love Island een koppel met Remco. De make-up artist verloor haar hart aan de Islander, maar hij bleek gevoelens te hebben voor een ander. Imen ging heartbroken naar huis, maar blikt toch (deels) met fijne herinneringen terug op haar tijd in de villa.

“Het was een heel mooi avontuur, iets om nooit meer te vergeten. Helaas had mijn Love Island-avontuur een vervelend einde.”

Koffers pakken

Als Imen haar Love Island-avontuur opnieuw kon doen, had ze meteen voor zichzelf gekozen. “Als Remco me eerder had verteld over het meisje in Nederland, was ik nog niet verliefd op hem geweest. Dan had ik meteen mijn koffers gepakt.”

“Er was verder namelijk niemand in de villa met wie ik diepgaande gesprekken kon voelen. Ik voelde me aangetrokken tot Remco en hij wist me te raken. Dat gevoel had ik niet met een ander kunnen hebben of krijgen.”

Liefde

Hoewel Imen naar Love Island kwam om ware liefde te vinden, zit ze daar op dit moment niet op te wachten. “Voor nu wil ik even niks. Ik heb mijn hart volledig aan Remco gegeven. Het is nu nog te moeilijk voor me.”

Door haar Love Island-ervaring heeft Imen naar eigen zeggen veel over zichzelf geleerd en zal ze in de toekomst dan ook niet settelen for less. “Ik weet nu dat ik altijd voor mezelf moet kiezen en niet op iemand moet wachten die geen moeite voor mij doet. Ik wil een jongen die écht voor mij gaat.”

Beeld: Love Island

Laatste nieuws

Zie ook