Imen dankbaar voor vriendschap Raphaella: ‘We hebben veel steun aan elkaar’

De twee hebben elke dag veel contact met elkaar: "We FaceTimen constant."

Lees ook

Imen en Raphaella vonden helaas niet de liefde van hun leven tijdens hun Love Island-avontuur, maar vonden in elkaar wel een nieuwe bestie. De twee kwamen allebei heartbroken thuis na hun liefdesavontuur en hebben nu dan ook veel steun aan elkaar. Aan Grazia vertelt Imen hoe dankbaar ze is voor haar vriendschap met Raphaella.

Raphaella

Hoewel Imen nog maar net terug was op Nederlandse bodem, stapte de make-up artist al snel in de auto om Raphaella op te zoeken. “We hebben heel veel steun aan elkaar”, vertelt Imen over haar bezoekje aan haar Love Island-bestie.

“Raffie is echt een top meid. Ze heeft het hart op de juiste plek zitten. Ze is er altijd voor me geweest in de villa. Toen ze de villa verliet had ik zoiets van: aan wie kan ik nu alles vertellen? Wie kan ik nu vertrouwen? Op Raffie kan je echt bouwen.”

Dankbaar

Imen kan dan ook altijd bij Raphaella terecht om te praten over haar gevoelens. “Ze luistert en kijkt écht naar je. Ze heeft zoveel empathie. Niet alleen voor mij, maar voor iedereen. Ik ben zo ontzettend dankbaar voor onze vriendschap.”

Raphaella koos ervoor om de villa vroegtijdig te verlaten. Imen had haar bestie daardoor al een tijdje niet meer gezien. “Het was heel gek om haar weer te zien. We hebben alleen maar geknuffeld en samen ook keihard gehuild.”

Inmiddels videobellen de twee elkaar elke dag. “We FaceTimen constant. Vandaag ook nog.”

Beeld: Love Island

Laatste nieuws

Zie ook