Donny Roelvink doet boekje open over ruzie met broer Dave

Donny Roelvink zet vriendin Janice Blok in het zonnetje op Instagram 

Het is ook nog eens dubbel feest voor de love birds!
Janice Blok en Donny Roelvink

Hiep, hiep, hoera! Janice Blok mocht gisteren 29 kaarsjes uitblazen. Boyfriend Donny liet deze bijzondere dag niet zomaar aan zich voorbijgaan. Op Instagram zet hij zijn prinses dan ook in het zonnetje.

Prinses

Donny deelt een lieve foto op Instagram waarop te zien is dat hij zijn grote liefde een kus geeft. “Gefeliciteerd prinses”, deelt de acteur in de caption. “29 jaar dus nu begint het voor mij echt spannend te worden”, grapt Donny.

Daarnaast was het gisteren dubbel feest voor de love birds. “Ik ga een nieuw leven opbouwen met mijn grote liefde aan de andere kant van de wereld… Amsterdam”, grapt Janice op Instagram. “Vandaag hebben we gehoord dat onze woning officieel goedgekeurd is.” Yay!

Ruzie Dave

Donny is happily in love met Janice en heeft dan ook niks te klagen over zijn liefdesleven. Helaas geldt het tegenovergestelde over de band met zijn broer Dave. De twee hebben elkaar al een tijd niet gesproken.

“We zijn broers, dus het is logisch dat je weleens ruzie hebt”, vertelde Donny onlangs aan Weekend. “Maar het gaat verder niemand iets aan wat er aan de hand is. Dat houden we binnen de familie.” Aiii.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f937b9b25815', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });