Winning Wednesday: 3x HKM X DUCKIE THOT-lingeriesets t.w.v. €75

Er staat weer een gloednieuwe winactie voor je klaar.

It’s Wednesday, winning Wednesday! Je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Deze week geven we 3x lingeriesets van model Duckie Thot in samenwerking met Hunkemöller t.w.v. €75 weg.

Duckie Thot

Hunkemöller lanceerde op 12 oktober een spiksplinternieuwe lingeriecollectie in samenwerking met niemand minder dan het Zuid Soedanees-Australische topmodel Duckie Thot. Met deze samenwerking wil Hunkemöller zich richten op uniekheid, zelfredzaamheid en de kracht van vrouwen wereldwijd.

Meer inclusiviteit

Duckie Thot is erg gepassioneerd over de Black Lives Matter-beweging. Als donkere in de mode-industrie werkende vrouw, biedt Duckie met deze samenwerking Hunkemöller een uniek en waardevol perspectief op hoe het bedrijf zichzelf kan uitdagen en meer kan bereiken met zijn inclusiviteit-strategie. Het merk wil vrouwen van alle huidskleuren aanmoedigen zichzelf te omarmen en zelfverzekerd door het leven te gaan.

“Het is meer dan ooit tijd voor vrouwen om zichzelf te versterken. Als vrouwen zelfvertrouwen hebben en omarmen wie ze zijn, kunnen ze de wereld veranderen”, zegt Duckie.

Winnen

In samenwerking met Hunkemöller maakte Duckie een gewaagde, sexy lingeriecollectie; van bralettes en slips tot body’s en jarretels. De collectie bestaat uit neon roze en zwarte kleuren en wordt geaccentueerd met borduursels en grafisch kant. Als dat niet prachtig is, weten wij het ook niet meer.

De HKM x DUCKIE THOT-collectie mag dan ook niet ontbreken in je kast. Grazia mag daarom 3 lingeriesets van HKM X DUCKIE THOT weggeven. Woohoo!

De set bestaat uit een prachtige beha, string en jarretels t.w.v. €75! Wil je kans maken op deze prachtige set? Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen en wie weet ben jij straks één van de lucky winners.

[mail-and-win title=”Winning Wednesday: 3x HKM X DUCKIE THOT-lingeriesets t.w.v. €75″ description=”It’s Wednesday, winning Wednesday! Je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Deze week geven we 3x lingeriesets van model Duckie Thot in samenwerking met Hunkemöller t.w.v. 75 weg. ” questions=”%5B%5D” ended_at=”20-10-2020″ terms=””]

*Voorwaarden: deze winactie loopt t/m 20 oktober. Ben jij de winnaar? Dan nemen wij contact met je op.

Beeld: Hunkemöller

Laatste nieuws