‘Niet Gerard Joling, maar déze BN’er wordt de nieuwe Bachelor’

Zien we deze BN'er binnenkort in de voetsporen van Gaby Blaaser treden?

De Bachelorette met niemand minder dan Gaby Blaaser bleek een groot succes te zijn. Presentator Rick Brandsteder onthulde eerder al dat er hoogstwaarschijnlijk een tweede seizoen van het populaire programma komt, maar dan met een man in de hoofdrol. Wie deze man dan zal zijn? Daar wordt al enige tijd flink over gespeculeerd…

De Bachelor

In eerste instantie werd Gerard Joling als grote naam genoemd om in de voetsporen van Gaby te treden. Ook Dave Roelvink bleek een geschikte kandidaat te zijn. Toch lijkt het er nu op dat niet Gerard of Dave, maar een héél andere BN'er wel open staat voor een avontuur als De Bachelor.

Shownieuws sprak namelijk met Tony Junior, die een beetje mysterieus reageerde wanneer hem werd gevraagd of hij de nieuwe Bachelor is. Hij zei 'dat hij van niets weet'. Hmmm…

Relatie

Het is alweer bijna een jaar geleden dat Maan en Tony Junior na een relatie van 2,5 jaar uit elkaar gingen. De zangeres en de dj zetten een punt achter hun relatie, omdat ze eerder broer en zus waren dan boyfriend and girlfriend. “Tuurlijk verlies je een labeltje van 'stelletje', 'relatie', maar we zijn gewoon nog helemaal chill en ik heb dat zelf nog nooit meegemaakt”, zei Tony eerder tegen Radio 538.

“We zijn superblij met die 2,5 jaar. We hebben superveel met elkaar gelachen, gehuild, van elkaar geleerd en we zijn supertrots op elkaar. Dat verandert niet.” Of Tony inmiddels alweer ready is voor een nieuw liefdesavontuur? Dat blijft nog even geheim.

Bron: Shownieuws | Beeld: De Bachelorette, Brunopress

Laatste nieuws