Love Islands Remco reageert op heftige exit

De Islander doet een boekje open over zijn deelname.

Lees ook

Gisteren brachten de makers van Love Island bizar nieuws naar buiten. Volgens meerdere geruchten zou Islander Remco zijn hart al hebben verloren aan iemand in Nederland. De aflevering van gisteravond bevestigde het schokkende nieuws en zorgde voor veel verbazing bij kijkers van het programma. Remco reageert nu voor het eerst op zijn onverwachtse exit in Love Check-up.

Vriendin

In de aflevering van gisteren is te zien dat Holly Mae Brood en Viktor Verhulst heftig nieuws delen met de nietsvermoedende Islanders. “Zoals jullie weten draait Love Island om het vinden van liefdeskoppels en staat alles in het teken van ware liefde”, begint Holly Mae. “Wie niet op zoek is naar liefde heeft hier dan ook niks te zoeken.”

“Remco, afgelopen dagen deden nogal wat berichten de ronde op social media dat jij je hart al hebt verloren aan iemand in Nederland. Kun je dat aan ons uitleggen?”, vraagt Viktor vervolgens.

Bekentenis

“Na drie dates met haar werd ik gevraagd om bij de eerste vijf van Love Island te komen”, begint Remco zijn verhaal. “Het voelde heel goed met haar, maar het was nog te onzeker om zo'n groot avontuur voor aan de kant te zetten. Maar toen ik hier kwam dacht ik al: er is niemand hier leuker dan zij. En hoe langer ik hier bleef, hoe meer ik haar ben gaan missen”, legt hij uit.

Achteraf heeft hij spijt van zijn deelname aan het programma, zo vertelt hij in Love Check-up. “Het begon met een kleine leugen, die zich steeds verder ontwikkelde”, stelt hij. “Ik voelde me wel heel rot. Ik had het nooit zover moeten laten komen.” Toch is hij blij dat hij het eindelijk heeft kunnen vertellen. “Ik ben er echt opgelucht over.”

Kritiek

Voor Remco mag zijn exit dan misschien een opluchting zijn, maar hij is bang dat de kijkers thuis daar anders over denken. “Ik denk dat Nederland en België me de grond in gaan stampen. Ik ga een hele hoop kritiek krijgen en moet nog kijken hoe ik daarmee ga dealen, maar ik sta wel achter mijn besluit”, aldus de realityster.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Love Island, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook