Hapje eten buiten de deur? Wij zetten de leukste hotspots voor je op een rij

Van lunch tot luxe diner: je hoeft je dit weekend niet te vervelen.

Heb je nog geen plannen dit weekend? Dan is een hapje eten buiten de deur altijd een goed idee. Wij zetten de leukste plekjes van het moment voor je op een rij. Dus, bel je lover, vriendin, moeder, buurman of wie dan ook en breng een bezoekje aan een van deze heerlijke hotspots. Eet smakelijk!

The GOAT Rotterdam

Rotterdam is een nieuwe hotspot rijker. THE GOAT heeft haar deuren geopend: een nieuw junkfood concept waar je terecht kunt voor fried chicken, loaded fries en burgers. Op de kaart prijken klassiekers zoals Chicken & Waffles, maar ook bijzondere gerechten zoals smashed burgers en de Legendairy: fried chicken met een bol ijs en siroop.

THE GOAT staat voor ‘The Greatest Of All Time’. Dit komt niet alleen terug in de topnotch junkfood, maar ook in de dranken. Zo zijn er slushies verkrijgbaar in verrassende smaken, waar ook een shot alcohol aan toegevoegd kan worden. Good to know: er is er een echte arcadehoek gecreëerd met onder andere een flipperkast en grijpautomaat. Volgens mij hebben we een nieuwe datespot gevonden.

Brass Utrecht

Zin in een bezoekje aan de stad Utrecht? Boek dan een tafeltje bij restaurant Brass. Na het eten hoef je niet ver te reizen want je kunt bij Brass ook nog eens slapen. Indien je blijft logeren, bestel dan het bijpassende wine pairing menu – mega aanrader! Ben je een groot liefhebber van een uitgebreid ontbijt? Dan zit je hier ook goed, want je bestelt bij Brass een heerlijk ontbijt met een perfect zachtgekookt eitje.

INK HOTEL presents ‘The Bottomless Brunch’

Het INK Hotel in Amsterdam zorgt voor een feestelijke zondagbrunch. Elke zaterdag en zondag organiseert het INK Hotel de 'Bottomless Brunch'. Gasten kunnen hier genieten van een zoet en een hartig gerecht, gecombineerd met – zoals het hoort bij een Bottomless Brunch – onbeperkt bubbels en een (virgin) cocktail. Love it!

Beeld: Pexels

Laatste nieuws