Hilarisch: Elise Schaap imiteert Jinek-optreden Famke Louise

Ook kroop ze weer even in de huid van Nikkie 'bla bla bla, chocoladevla' Plessen.

Lees ook

Donderdagavond vond het jaarlijkse Gouden Televizier-Ring Gala plaats, vanuit een nagenoeg leeg Carré in Amsterdam. Gelukkig hadden de kijkers thuis genoeg om naar te kijken. Speciaal voor de uitreiking maakte de TV Kantine een hilarisch item.

Famke Louise

Actrice Elise Schaap bewees met haar persiflages voor eens en altijd waarom zij die Televizier-Ring voor beste acteur/actrice zo enorm verdient.In het item van de TV Kantine presenteerden 'Jaap van Dissel' en 'doventolk Irma' de top 10 tv-momenten van het afgelopen jaar. Dat deden Carlo Boszhard en Irene Moors natuurlijk weer ouderwets goed.

Maar wie écht de show stal was Elise. Zij kroop in de huid van niemand minder dan Nikkie Plessen en Famke Louise, compleet met oversized leren blazer en een gespannen mondje.

Fragment

In het fragment geven Famke en Nikkie bijzonder nuttig commentaar op de top 10 tv-momenten. Dit wil je echt niet missen, het is namelijk hilarious.

Bekijk het hele fragment hieronder.

Reacties

Niet alleen wij, ook veel andere kijkers vonden het optreden van Elise geweldig. Op Twitter regent het complimenten voor de beste actrice van Nederland. “Elise Schaap is geweldig, wie kan ze niet nadoen?” schrijft iemand. “Is er iets dat Elise Schaap niet kan? Dit bewijst maar weer waarom Elise Schaap gewonnen heeft”, tweet een ander. Daar zijn wij het helemaal mee eens!

Bron: AVROTROS | Beeld: Brunopress/Patrick van Emst

Laatste nieuws

Zie ook