Hilarisch: André Hazes zet zus Roxeanne voor schut op Instagram

Rachel Hazes haalt keihard uit naar haters

Rachel pikt alle kritiek niet langer en bijt van zich af.
Rachel Hazes

Rachel Hazes heeft het helemaal gehad met alle haat die zij te verduren krijgt op social media. Gisteren dacht ze een gezellige foto op Instagram te delen, maar kreeg vervolgens bakken kritiek. Rachel pikt dit niet langer en bijt van zich af.

Kappersstoel

“Bij de beste verfspecialist van Nederland”, schrijft Rachel in de caption op Instagram. Op de foto is te zien dat zij, met haar haar in de verf, in de kappersstoel zit.

Al gauw stromen de negatieve reacties binnen. “Lekker filtertje gebruikt! Het is dat je naam erbij staat, anders zie je niet wie je bent”, reageert iemand. Hierop reageert Rachel: “Het is inderdaad geen goede filter, maar we hadden gewoon lol… Ga jij lekker de kattenbak verschonen i.p.v. mij te volgen en commentaar te leveren… Veel plezier met jouw poes.”

Reacties

Maar dat is niet alles. Een andere volger heeft wat te zeggen over Rachels haar. “Is dat haar nog te herstellen dan????” Veel volgers nemen het voor Rachel op. “Wat ben jij verbitterd zeg om zo te reageren, toon toch respect!”

Rachel leest duidelijk alle reacties en ziet dat er flink wat mensen met elkaar aan het bekvechten zijn. “Voor alle lieve mensen die het voor mij opnemen iedere keer, heel lief, maar verspil a.u.b. niet jullie tijd aan die zure mensen”, schrijft ze onder de foto.

Dit bericht bekijken op Instagram

Bij de beste verfspecialist van Nederland ❤️

Een bericht gedeeld door Rachel Hazes (@rachelhazes) op

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f9375837fb1b', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });