Famke Louise schuift opnieuw aan tafel bij Jinek

Wedding bells? 'Eva Jinek in het geheim getrouwd'

De presentatrice zou in het geheim in het huwelijksbootje zijn gestapt.
Eva Jinek

Het lijkt erop dat Eva Jinek in het geheim in het huwelijksbootje is gestapt. Weekblad Party wist namelijk documenten in handen te krijgen waaruit zou blijken dat de presentatrice het jawoord aan Dexter van der Voorn heeft gegeven.

Liefde

Eva is sinds 2016 samen met haar grote liefde Dexter. De twee liepen elkaar tijdens de opnames van De Verenigde Staten tegen het lijf. Dexter was de producent van het programma en reisde hierom met Eva door Amerika voor de opnames van de show.

In 2018 kreeg het koppel een kindje. Dexter en Eva werden de trotse ouders van zoontje Pax Valentijn.

Stiekem

Eva en Dexter hebben een eventuele verloving nooit aan de buitenwereld bekendgemaakt. Tóch lijkt het erop dat het koppel elkaar al het jawoord heeft gegeven.

Weekblad Party wist documenten van de villa, die het koppel eerder dit jaar samen kocht, in handen te krijgen. Volgens het weekblad was het kopje 'burgerlijke staat' ingevuld met 'gehuwd'.

Of de twee echt husband and wife zijn, is helaas niet duidelijk. Het management van Eva wil volgens Shownieuws niet reageren op vragen omtrent het privéleven van Eva. Hmmm...

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f977181c1daa', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });