Zien: Chantal Janzen deelt hilarische bedfoto 

De presentatrice zet ook meteen haar man Marco in het zonnetje.

Lees ook

Het is een belangrijke dag voor Chantal Janzen. De presentatrice is namelijk genomineerd voor de Televizier-Ster presentatrice. Vanavond wordt tijdens het Gouden Televisier-Ring Gala bekend gemaakt of ze er met de winst vandoor gaat. Chantal laat op Instagram zien dat een goede nachtrust dan ook erg belangrijk is.

Nachtrust

Chantal deelt een hilarische foto op Instagram die haar man, Marco Geeratz, van haar maakte. Op de foto is te zien dat ze diep in slaap is. “Deze foto kreeg ik vanochtend van m'n man”, begint ze haar bericht in de caption.

En dat is niet het enige wat ze kreeg, want er zat een lief berichtje bij. “Zo vind ik je ‘t leukst. Zo lag je erbij toen ik ging. Kam je alleen wel nog even je haar voor vanavond? Verder niks meer aan doen. Een prijs is mooi, genomineerd zijn is mooi, maar ons leven daarbuiten is het allermooist. We zijn trots op jou en houden van jou.” Awww.

Dankbaar

“Van je familie moet je ‘t hebben. Maar écht hoor”, vervolgt de musicalster.

Chantal bedankt ook meteen haar fans die op haar stemden voor de Televizierring. “En lieve allemaal: alvast dank beste stemmers, door jullie mag ik daar vanavond in Carré zitten tussen die geweldige leuke sterke vrouwen Eva Jinek en Miljuschka Witzenhausen. Omdat jullie op me gestemd hebben. En dat waardeer ik erg en vind ik ongelofelijk lief.”

Vanavond vindt de 55e Gouden Televizier-Ring Gala plaats in theater Carré. André van Duin, Beau van Erven Dorens en Tim Hofman werden genomineerd voor de Televizier-Ster Presentator.

Bron: Tips en Weetjes | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook