Nooo: deze Selling Sunset-makelaar verlaat de Oppenheim Group 

De real estate agent bevestigt het nieuws aan People.

Lees ook

Davina Portratz zorgt regelmatig voor het nodige drama in de Oppenheim Group. We kunnen ons de makkelaardij dan ook niet zonder haar voorstellen. Toch moeten we eraan geloven. De Selling Sunset-ster doet namelijk uit de doeken dat ze de Oppenheim Group gaat verlaten.

Overstap

Netflix heeft nog niet officieel bevestigd dat er een vierde seizoen komt van Selling Sunset, maar Davina doet een boekje open over haar toekomst bij de Netflix-hit. In een interview met People vertelt Davina dat ze de Oppenheim Group gaat verlaten. Enne, dat is nog niet alles. Want de real estate agent stapt over naar de concurrent in Beverly Hills: Douglas Elliman.

“Ik ben ontzettend enthousiast om onderdeel uit te gaan maken van Douglas Elliman”, vertelt Davina. “Dit is een geweldige kans voor me. Hier kan ik al mijn talenten benutten”, legt ze uit.

No hard feelings

Jason Oppenheim vertelt dat hij het ontzettend jammer vindt dat Davina de Oppenheim Group gaat verlaten, maar gunt haar het allerbeste. “Davina was altijd een grote toegevoegde waarde en gewaardeerde makelaar bij de Oppenheim Group. Ze is ook een vriendin wiens besluiten ik zeer respecteer en aanmoedig”, laat hij in een statement weten.

“Ik wil altijd het beste voor Davina. Ik hoop dat we in de toekomst verder samen kunnen werken”, voegt Jason toe.

Collega’s

Inmiddels heeft Davina haar Selling Sunset co-stars Chrishell Stause, Christine Quinn, Mary Fitzgerald, Amanza Smith, Heather Rae Young en Maya Vander ook op de hoogte gebracht van haar vertrek.

“We kennen elkaar allemaal zo goed. Ik denk dat ze het me gunnen en blij voor me zijn”, deelt Davina over haar vertrek bij de Oppenheim Group. “Het is niet zo dat ik weg wilde, maar het is zo’n geweldige kans voor me. Het is een zakelijke beslissing.”

Toekomst

Hoewel Davina de Oppenheim Group verlaat, hoopt ze nog wel onderdeel te blijven van Selling Sunset. “Ik hoop absoluut dat ik een onderdeel blijf van de cast. Brett is ook vertrokken bij de Oppenheim Group, dus ik denk niet dat dat een issue wordt.”

Davina heeft al een back-up plan bedacht als er voor haar geen nieuw seizoen van Selling Sunset inzit. “Weet je, Douglas Elliman heeft ook reality tv-talent…”

To be continued…

Bron: E Online | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook