Op deze datum start Temptation Island: Love or Leave

Goed nieuws: we hoeven niet héél lang meer te wachten.

Lees ook

Liefhebbers van een goede portie realitytelevisie voelen de bui al hangen: het Love Island-avontuur is helaas bijna afgelopen… Gelukkig wacht er een kersverse Videoland-special op ons, namelijk Temptation Island: Love or Leave.

Startdatum

Temptation Island: Love or Leave is vanaf 26 november, exclusief bij Videoland te bekijken. Tijdens dit seizoen is het niet de vraag of de koppels de verleiding kunnen weerstaan, maar of ze met de ware zijn. En inderdaad, dit is hetzelfde concept als de Amerikaanse variant van Temptation Island.

“Is hij/zij de ware. Of is er toch iemand die beter bij mij past?”, dat is de vraag waar het tijdens dit liefdesavontuur allemaal om draait. De koppels geven elkaar de vrijheid om dit goed uit te zoeken. Geloof ons: dat gaat voor een hoop interessante beelden zorgen.

De ware

Niemand minder dan Kaj Gorgels en Monica Geuze nemen tijdens dit seizoen de presentatieklus op zich. Zij zullen de koppels begeleiden tijdens dit bijzondere liefdesavontuur.

Op Instagram deelt Videoland een video van Kaj en Monica in de Italiaanse zon. “Welkom in Italië”, begint Monica. “Dit is de plek waar vier koppels gaan uitzoeken of ze écht met de ware zijn.” We can't wait!

Beeld: Videoland

Laatste nieuws

Zie ook