Kim Kardashian doet een boekje open over nieuwste seizoen KUWTK

In gesprek met Grazia vertelt Kim wat we kunnen verwachten van het twintigste(!) seizoen.

Lees ook

Het einde van Keeping up with the Kardashians sloeg bij veel fans in als een bom. Gelukkig is er één troost: de familie Kardashian trakteert ons nog éénmaal op een gloednieuw seizoen. Aan Grazia vertelt Kim Kardashian wat we van dit laatste seizoen kunnen verwachten.

Lockdown

Als we Kim mogen geloven krijgt het leven van de Kardashians in het laatste seizoen een nieuwe dimensie. Net als iedereen zaten ook de Kardashians voor een lange tijd in een lockdown.

“Het is interessant om te zien wat wij allemaal hebben gedaan tijdens de pandemie. We waren zo bang en zo voorzichtig, en dat krijg je allemaal te zien. Dus ook dat ik met vier kinderen thuis zat die hun vriendjes niet konden zien en niet naar school mochten, zonder enige hulp van buitenaf. Dat is een andere kant van ons die mensen volgens mij echt nog niet kennen.”

Heftig

Het seizoen begint zelfs met beelden die de familie zelf schoot met hun iPhones. Een tijdje later werd er weer voorzichtig gefilmd door een kleine crew.

“Met veel voorzorgsmaatregelen kunnen we nu langzaamaan weer een beetje draaien, dus alles voelt ook weer iets normaler. Alles om hier maar gezond en wel doorheen te komen.”

Het laatste seizoen van de KUWTK belooft vol drama te zitten. Genoeg redenen voor de seriemakers om een aantal extra afleveringen aan het seizoen toe te voegen. We can't wait!

Het hele interview met Kim Kardashian lees je in de nieuwste Grazia. Nu in de winkel!

Bron: Grazia (Paul Flynn) | Beeld: Vanessa Beecroft

Laatste nieuws

Zie ook