Met deze Suits-ster heeft Meghan Markle nog steeds contact

Nu Meghan weer in Amerika woont, hoopt het castlid snel een keer met haar af te spreken.

Lees ook

Met Meghan Markle aan de arm van prince Harry zouden we bijna vergeten dat ze een flinke acteercarrière achter de rug heeft. Jarenlang straalde ze als Rachel Zane in de hitserie Suits. En dat is ze zeker niet vergeten. Ze heeft namelijk nog steeds contact met Suits-collega Patrick J. Adams, die de rol van Michael Ross vertolkte. In de serie had Rachel een relatie met Michael.

Appen

Patrick verklapt aan Entertainment Tonight dat de twee nog steeds contact hebben en elkaar af en toe appen. Toch hebben ze geen intensief contact. “We kregen allebei ongeveer tegelijkertijd een gezinnetje, waar we het beiden druk mee hebben. En haar familie is natuurlijk vaak in de media, wat al helemaal druk is.”

Afspreken

De acteur vertelt dan ook dat hij maar al te happy is dat Meghan weer terug in de Verenigde Staten is. “Ik ben superblij dat ze weer terug is aan deze kant van de oceaan en ik zou haar graag snel weer zien. Ze heeft het ontzettend druk, dus hopelijk laat de tijd het toe. Maar ik ben trots op alles wat ze doet.”

Play date

Nu de twee allebei een eigen gezinnetje hebben, ziet Patrick een play date tussen hun kids wel zitten. Patrick werd in oktober 2018 vader van zijn dochtertje Aurora. Een half jaar later, in mei 2019, beviel Meghan van de kleine Archie. Patrick ziet het wel zitten om de twee kids samen te laten spelen. Het zou hem naar eigen zeggen amazing lijken. Wel benadrukt de acteur dat hij het rustig afwacht: “Meghan is een ontzettend drukbezette vrouw.”

Bron: Beau Monde | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook