Tony Junior geeft duidelijkheid over relatie met Maan

De dj legt tijdens de aflevering van Ranking The Stars uit hoe het zit.

Lees ook

De relatie tussen Maan en Tony Junior is al een tijdje voorbij. De twee worden echter nog vaak samen gespot op Instagram. Wat betekent dit nu eigenlijk? In de laatste aflevering van Ranking The Stars doet Tony zijn verhaal.

Best friends

Het duo leek een match made in heaven, maar helaas mocht dit niet zo zijn. Tony en Maan maakten eind 2019 een einde aan hun relatie en lieten niet veel los over de reden van de breuk. Presentator Paul de Leeuw was klaar met alle onduidelijkheid en voelde Tony tijdens Ranking The Stars goed aan de tand.

“Ik raak ervan in de war. Ben je nou wel of niet met Maan?”, begint Paul. “Nee, we zijn gewoon vrienden. Het is helemaal chill”, reageert Tony.

Gespot

Tony en Maan werden een tijdje terug al exposed op Instagram, nadat zij allebei een foto deelden van dezelfde motor. Toch zou er volgens Tony geen sprake zijn van een romance tussen hem en zijn ex-geliefde. “We zien elkaar gewoon nog en zijn helemaal chill samen. Ze ging even een stukje achterop mijn nieuwe motor”, zo vertelde hij destijds aan RTL Boulevard.

Hmmm, gewoon ex-geliefdes die elkaar níet in de haren vliegen. Zo kan het dus ook!

Dit bericht bekijken op Instagram

Maan Motormuis

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st) op

Dit bericht bekijken op Instagram

holy moly, bought my first harley!! who wants to ride?! 🤓

Een bericht gedeeld door TONY JUNIOR (@tonyjuniorofficial) op

Bron: RTL | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook