TikTok-filmpje laat zien hoe je een knot à la Kendall Jenner maakt

Op deze manier maak jij in een handomdraai het beroemde kapsel van Kendall na.

Lees ook

De Kardashians. Of je nu van ze houdt of ze niet uit kan staan, je kunt niet ontkennen dat ze er altijd on fleek uitzien. We hebben dan ook al heel wat mooie outfits en kapsels bij de Kardashian-clan voorbij zien komen. Hoewel de kleding die zij dragen iets boven ons budget valt, kunnen we wel een poging wagen om hun hair styles te kopiëren. Deze TikTok-video laat zien hoe je in een handomdraai de beroemde knot met middenscheiding à la Kendall Jenner maakt.

Strakke knot

Nee, vergeet de messy bun. Kendall draagt haar knot juist heel strak met voorin een middenscheiding, waardoor het er heel chic en sleek uitziet. Natuurlijk heeft zij de hulp van celebrity haarstylist Jen Atkin en moeten wij het doen met, tja, onszelf. En eerlijk toegegeven: zelfs een messy bun komt er bij ons steevast té rommelig uit te zien. Als een soort explosie op ons hoofd. Ja, je snapt het.

Helaas hebben wij geen persoonlijke Jen die ons haar komt doen, dus moeten wij het doen met TikTok. Gelukkig zijn daar genoeg haarkunstenaars die laten zien hoe je de sleek bun van Kendall makkelijk zelf creëert.

Tutorial

Hoe ga je dan te werk? Borstel je haar eerst goed door en section met een kammetje de twee voorste plukken van je haar. Zet de voorste plukken vast met een klemmetje. Borstel nu de rest van je haar naar achteren en maak een strakke staart. Maak vervolgens met een kam een middenscheiding in de voorste plukjes. Trek nu deze plukjes voorzichtig naar achteren, zodat de middenscheiding nog duidelijk te zien is. Maak vervolgens een knotje, zorg ervoor dat alles lekker strak zit en klaar.

Voilà, zo heb je in een handomdraai de perfecte knot met middenscheiding à la Kendall Jenner gemaakt. Zelf proberen? Bekijk hieronder de TikTok-video.

@kerifay

Recreating Kendall’s signature middle part bun! ✨ ##hairstyle ##hairhowto ##hairtutorial ##kendalljenner ##MeTime ##hairstyles ##learnontiktok

♬ Obnimi – Callmearco Remix – mattia

Bron: TikTok | Beeld: Brunopress/wenn

Laatste nieuws

Zie ook