Zien: zo zien de kinderen van Lieke van Lexmond er nu uit

Lieke van Lexmond: 'Ik ben nooit vies geweest van flirten'

"Dat hele spel van versieren als je uitging, vond ik altijd wel gezellig.”
Lieke van Lexmond

Lieke van Lexmond is al een lange tijd happily in love met Bas. In gesprek met Grazia vertelt Lieke alles over haar liefdesleven, zo ook over de periode vóór haar relatie met Bas.

Flirten

Een portie flirten in de kroeg: Lieke zag het als een gezellig spel. Naar eigen zeggen genoot de actrice met volle teugen van het single leven. “Ik ben nooit vies geweest van flirten, en ik vind flirten nog steeds leuk. Dat hele spel van versieren als je uitging, vond ik altijd wel gezellig.”

Toch kwam er een einde aan deze periode en werd het tijd voor een serieuze relatie. "Het is op een gegeven moment fijn om met iemand de diepte in te gaan, jezelf helemaal te kunnen geven. Ik ben zo blij dat ik dat heb mogen vinden."

Happy

"Ik realiseer me maar al te goed wat ik in handen heb. Ik ben er dankbaar voor dat ik Bas heb ontmoet, want ik was niet zo snel te pleasen.”

De actrice biecht op dat mannen al gauw saai werden. Naar eigen zeggen raakte de actrice verveeld en bleek de man minder leuk dan gedacht. Inmiddels is dit probleem absoluut niet meer aan de orde. Lover Bas is alles waar Lieke ooit op gehoopt had.

“Het is een verademing dat ik al zeven jaar om me heen kijk en denk: Jezus, wat heb ik het thuis leuk. Dat je al die sexyness en dat gevoel gewoon bij één iemand kan halen in plaats van alle onrust die ik vroeger in me had."

Benieuwd naar meer? In de nieuwste Grazia praten we met Lieke van Lexmond over haar glansrol in de romkom Casanova's, haar samenwerking met Gwyneth Paltrow en de femme fatale in haarzelf. Vanaf morgen in de winkel!

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f936cf1cf850', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });