Bridget Maasland ondergaat drastische metamorfose

Bridget Maasland reageert op ophef rondom doorschijnende outfit

De presentatrice slaat van zich af op Instagram: ‘Ik lach om dit non-nieuws.'
Bridget Maasland

Bridget Maasland stond onlangs weer achter de desk van RTL Boulevard. De presentatrice droeg een doorschijnende, zwarte trui die voor behoorlijk wat ophef op social media zorgde. Op Instagram reageert Bridget op haar veelbesproken outfit.

Doorschijnende trui

Bridget maakte gisteravond de tongen los met haar doorschijnende trui. Zo ontstond er op Twitter behoorlijk wat rumoer over de kledingkeuze van de presentatrice. Zo meenden velen dat Bridget geen bh droeg, waardoor je haar borsten zou zien.

“Bridget moet even gewaarschuwd worden”, schrijft iemand op social media. Weer een ander vindt dat Bridget de volgende keer een zwarte bh moet aantrekken.

Bridget krijgt echter ook veel bijval op social media. “Twitter gaat los, omdat een vrouw besloot geen bh te dagen. Man, man… we zien borsten. Nou en?”, deelt iemand. Weer een ander vindt dat we met z’n allen toch wel heel preuts zijn.

Reactie

Ook op Instagram steken followers van Bridget haar een hart onder de riem. Zo schrijft iemand: “Je ziet er altijd prachtig uit, al trek je een vuilniszak aan. Jou staat alles. Je bent een prachtvrouw.”

Bridget antwoordt vervolgens dat ze niet begrijpt dat er zoveel ophef rondom haar trui ontstond. “Eerlijk? Ik ben verbijsterd over hoe er met mensen wordt omgegaan. Ik lach om dit totaal belachelijke non-nieuws. Maar dat doe ik al maanden.”

“Zo ziek dit. Een zwarte coltrui met een huidkleurige bh. De wens is vader van de gedachte”, reageert ze op een andere comment. “Het is maar wat men wil zien.” En zo is het maar net!

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f936ea358427', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });