Kim Kardashian openhartig over Kanye die corona had: ‘Doodeng’

Kim onthult dat haar familie een zware tijd achter de rug heeft.

Lees ook

Het is half maart als huize Kardashian-West getroffen wordt door het coronavirus. Rapper en mode-grootheid Kanye West blijkt het virus te hebben. Kim Kardashian vertelt in de nieuwste Grazia hoe het er destijds thuis aan toe ging.

Eng en onbekend

Toen de pandemie net uitbrak, bleek Kanye getroffen te zijn door het coronavirus. “Het was zo’n beetje tegelijk met dat Tom Hanks en Rita Wilson aankondigden dat ze COVID hadden”, begint Kim. “Helemaal in de beginfase al, toen nog niemand echt begreep wat er aan de hand was.”

Dat Kims man een virus onder de leden had, waar nog weinig over bekend was, ging Kim niet in de koude kleren zitten. “Het was zó eng, zo onbekend. Daar zat ik dan, thuis met mijn vier kinderen (North (7), Saint (4), Chicago (2) en Psalm (1), red.) en verder niemand die me kon helpen.”

Zwaar

De realityster vervolgt dat het een zware tijd was. “Ik moest bijvoorbeeld Kanye’s bed verschonen en hem uit bed helpen als hij zich niet lekker voelde. Nogal een uitdaging, want het was zo’n onbekende situatie. Stond ik daar, met handschoentjes aan en zo’n plastic kap voor mijn gezicht de lakens te verschonen. Doodeng gewoon.”

Toch liet Kim zich de kop niet gek maken. “Ik ben iemand die altijd vertrouwen houdt, wat er ook gaande is in de wereld.”

Kim Kardashian siert deze week maar liefst twaalf Grazia-covers. “Ik ben vereerd dat ik de allereerste global cover star van Grazia ben”, deelt de realityster op Instagram. Zo staat Kim onder meer op de cover van Grazia UK, Grazia India, Grazia Mexico, Grazia USA en Grazia Germany.

Het hele interview met Kim Kardashian lees je in de nieuwste Grazia. Vanaf morgen in de winkel.

Bron: Grazia (Paul Flynn) | Beeld: Vanessa Beecroft

Laatste nieuws

Zie ook