Kim Kardashian over einde KUWTK: ‘Ik heb het hele weekend gehuild’

In de nieuwste Grazia doet Kim een boekje open over het einde van de serie.

Lees ook

Het einde van Keeping up with the Kardashians sloeg bij veel fans in als een bom. Na twintig seizoenen besloten de Kardashians de stekker eruit te trekken. Maar waarom eigenlijk? Grazia belde hier met Kim Kardashian over.

Emotioneel

Een einde van een tijdperk – zo kunnen we het einde van KUWTK eigenlijk wel noemen. Ook Kim had er zwaar mee, naar eigen zeggen was de dag van de bekendmaking het zwaarst.

“Het was de meest emotionele dag ooit”, zegt Kim met onvaste stem. “Zoveel tranen. Ik heb het hele weekend gehuild. Ik kan er nu aan de telefoon zo weer emotioneel van worden.”

“Stoppen was een heel emotionele beslissing.” Terwijl de hele familie via social media zag hoe fans reageerden op het einde van hun show, kwam zus Khloé volgens Kim in elk geval met troostende woorden. “Ze zei: ‘We zijn niet dood hè. We zijn er allemaal nog gewoon’.”

Toe aan pauze

Waarom de Kardashians stoppen met serie, is volgens Kim eigenlijk heel duidelijk. Allereerst had de familie Kardashian never gedacht dat er überhaupt een tweede seizoen zou komen. “Nu zitten we in seizoen twintig!”, geeft Kim aan.

“Maar af en toe zijn we echt toe aan even pauze, even rust. Zo simpel is het eigenlijk. We hebben echt even de tijd nodig om tot onszelf te komen. We hebben al veertien jaar geen echte break gehad. We filmen een seizoen, filmen daarna weer een spin-off… de beste manier om het te verwoorden is denk ik: we leven zulke grootse levens allemaal. En nu hebben we ook nog kinderen die ons nodig hebben. We houden zoveel ballen in de lucht dat we echt even toe zijn aan wat ruimte om te kunnen ademen.”

Kim Kardashian siert deze week maar liefst twaalf Grazia-covers. “Ik ben vereerd dat ik de allereerste global cover ster van Grazia ben”, deelt de realityster op Instagram. Zo staat Kim onder meer op de cover van Grazia UK, Grazia India, Grazia Mexico, Grazia USA en Grazia Germany.

Het hele interview met Kim Kardashian lees je in de nieuwste Grazia. Vanaf morgen in de winkel.

Bron: Grazia (Paul Flynn) | Beeld: Vanessa Beecroft

Laatste nieuws

Zie ook