Déze kerstfilms staan nu al op Videoland

Tijd om met een kleedje op de bank te kruipen en in de kerststemming te komen.

Lees ook

De nazomerse dagen zijn officially over en de koude rainy days zijn begonnen. Stiekem vinden wij dat helemaal niet zo erg. Want, hoe kouder het wordt, hoe dichter we bij kerst zijn. Ben jij ook al helemaal in de Christmas spirit? Zet deze acht films dan maar op je kijklijst. Ze zijn gewoon bij Videoland te bekijken!

How The Grinch Stole Christmas

Elke kerstfilmliefhebber heeft deze klassieker uit 2000 wel eens gezien: How The Grinch Stole Christmas. Onmisbaar, aangezien de Grinch iedere decembermaand op de buis verschijnt.

De film is een verfilming van het klassieke kinderboek van dr. Seuss. In het verhaal is de Grinch een oude chagrijn die een hekel heeft aan kerst en gezelligheid. Hij wil dan ook niet dat de Who's, zoals de dorpelingen heten, het leuk hebben. Daarom gaat hij op kerstavond, vermomd als de kerstman, naar het dorp om de cadeaus van de Who's te stelen. Daar komt hij de kleine Cindy Lou Who tegen. Zij kan maar niet begrijpen dat iemand zo gemeen kan zijn en probeert hem te helpen.

A Gift Wrapped Christmas

Houd je van een lekkere romcom? Dan is deze film echt wat voor jou. Heerlijk wegkijken naar een liefdesverhaal met een kerstig tintje, sign us up!

De film A Gift Wrapped Christmas gaat over Gwen, een personal shopper. Haar nieuwste klant is Charlie. Charlie is alleenstaande vader van zoontje Owen. Jammer genoeg vindt hij zijn werk belangrijker dan zijn zoontje. Gwen vindt het zielig dat Owen zo weinig aandacht krijgt en probeert hem in de Christmas spirit te krijgen. Maar ondertussen groeit ze ook steeds meer naar Charlie toe. Zwijmelen!

Random Acts of Christmas

Een tikkeltje spanning, maar vooral een grote dosis romance. Zo kun je Random Acts of Christmas het best omschrijven.

Het verhaal gaat over moeder Sydney, een tv-journalist, die de identiteit van een geheime kerstman probeert te onthullen. Hiervoor werkt ze samen met een andere journalist, de good looking Collin. Tijdens hun zoektocht vindt ze meer dan alleen de identiteit van de kerstman. Ook krijgt ze feelings voor de charmante Collin.

https://youtube.com/watch?v=vlE3oxns-jE

Christmas Made To Order

Another romcom? Natuurlijk! Hoe kom je anders in de feel good stemming?

Architect Steven heeft zijn familie uitgenodigd om bij hem kerst te vieren, maar weet niet zo goed hoe hij alles moet regelen. Daarom schakelt hij feestdagenexpert Gretchen in. Niet alleen wordt zijn huis mooi in de lampjes gestoken, ook springt er een vonk over tussen de twee. Very cheesy, maar wel heel lekker om weg te kijken.

A Wedding For Christmas

Heb jij ook nog altijd een zwak voor je eerste vriendje en houd je van een goede dosis nostalgie? Same. Zo ook Haley, een succesvolle wedding planner in Los Angeles.

Haley regelt de wedding van haar zus, die rond de kerstdagen gaat trouwen. Daarom gaat zij terug naar haar oude dorpje, waar ze haar high school boyfriend weer tegen het lijf loopt. En je raadt het niet: de twee worden weer verliefd.

Christmas in Royal Fashion

Kerst, liefde én royals: de drie ingrediënten voor een geweldige film. In Christmas in Royal Fashion komen die elementen allemaal samen.

Kristin werkt als assistente bij een groot PR-bedrijf dat een kerstshow in elkaar zet voor een modebedrijf. Het evenement wordt gesponsord door een koninklijke familie. De knappe prins Patrick houdt een oogje in het zeil en komt kijken hoe de organisatie verloopt. Maar hij lijkt alleen oog te hebben voor Kristin… Oeh, exciting!

Office Christmas Party

In de mood om een avondje flink te lachen op de bank? Zet dan Office Christmas Party aan, met niemand minder dan Jennifer Aniston. In de film speelt zij de ijskoude Carol, CEO. Zij staat op het punt haar broertje Clay te ontslaan.

Clay probeert indruk te maken op zijn zus, door met een kerstfeestje een grote klant binnen te halen. Helaas loopt de bescheiden werkborrel eerder uit op een soort Project X. Denk aan rendieren die uit de wc drinken, rappende kerstmannen en meer alcohol dan je je kunt voorstellen.

Christmas Wonderland

Een film over dromen én liefde. In Christmas Wonderland ging Heidi naar New York om kunstenares te worden, maar werkt nu als curator in een galerie.

Ze reist af naar haar geboortedorp om op haar neefje en nichtje te passen. Daar loopt ze haar oude jeugdliefde tegen het lijf, die haar vraagt om te helpen met het feestelijke kerstbal. Terwijl Heidi de feestlocatie aan het versieren is, vindt ze de passie voor het schilderen terug. Wil ze wel weer terug naar the Big Apple?

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Christmas Wonderland

Laatste nieuws

Zie ook