Sylvie Meis openhartig over meest bijzondere moment bruiloft: ‘Dat was heel mooi en intiem’

De presentatrice blikt terug op haar droombruiloft.

Lees ook

Sylvie Meis stapte onlangs in het huwelijksbootje met haar grote liefde Niclas Castello. Door het coronavirus kon Sylvie minder mensen voor haar bruiloft uitnodigen en waren haar ouders helaas niet aanwezig bij de wedding. Toch kon Sylvie haar droombruiloft beleven. Aan Grazia vertelt ze over het meest bijzondere moment van die dag.

Droombruiloft

“Ik zit nog ontzettend op mijn roze wolk, ik ben zo intens gelukkig. Ik ben echt dankbaar dat ik in dit gekke jaar zo’n droombruiloft heb kunnen beleven. Velen zullen 2020 om niet zulke fijne redenen herinneren, maar voor mij zal het altijd het jaar zijn dat ik met mijn grote liefde trouwde”, vertelt Sylvie in Hamburg tijdens de presentatie van Vedder & Vedder X Sylvie collectie.

Door het coronavirus zag de grote dag van Sylvie er in eerste instantie anders uit dan ze voor ogen had. “We hebben natuurlijk wel aanpassingen moeten doen. De groep mensen met wie we het vierden, moest heel klein blijven. En we hebben samen met het hotel gekeken wat we konden doen binnen alle Italiaanse regels”, deelt Sylvie. “Desondanks hebben we wel het gevoel gehad dat we onze liefde écht gevierd hebben dat weekend.”

Bijzonder moment

De presentatrice blikt met warme herinneringen terug op haar bruiloft. Toch is er één moment dat voor haar extra speciaal was. “Het moment dat Damián mij overnam van Daniel en Marcel (Sylvie’s broer en zijn man, red) en mij naar Niclas bracht. En daarna het naar elkaar uitspreken van de wedding vows, die we zelf hadden geschreven, dat was heel mooi en intiem.”

Sylvie's ouders konden helaas niet bij de bruiloft aanwezig zijn, maar zij konden de bruiloft gelukkig volgen via een livestream. “Ik vond het heel moeilijk dat ze er door corona niet bij konden zijn, maar ze hebben al mijn outfits als eerste gezien: mijn jurk aan, de sluier op… Het was heel intens om ‘ja’ te zeggen ten overstaan van hen, onze familie en vrienden. Ik heb nog nooit zoveel mensen die ik in mijn hart heb met tranen in hun ogen gezien.”

Het hele interview met Sylvie Meis lees je in de nieuwste Grazia. Vanaf woensdag in de winkel!

Bron: Grazia (Jill Waas) | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook