Kijkers uiten twijfels over Love Island-koppel: ‘Hoe doorzichtig’

Kijkers twijfelen aan de oprechtheid van déze Islander.

Lees ook

Trouwe Love Island-kijkers kunnen het beamen: de villa zit momenteel tjokvol met verliefde koppels. Hoewel, op Twitter laten veel kijkers zich uit over Islander Remco. Volgens velen zou hij het liefdesavontuur niet zo serieus nemen…

Stroeve start

Remco en Imen hadden te maken met een stroeve start. Imen zag Remco als de ware, maar dit leek voor een lange tijd niet wederzijds. Tot grote verbazing van veel kijkers besloot de surfdude plotseling zijn hart te openen voor Imen – en dat terwijl het liefdesavontuur er bijna op zit.

Remco besloot Imen vol passie te zoenen, maar kon vervolgens aan presentatrice Holly niet uitleggen of hij verliefd is op haar. Hij wilde graag bij Imen in de buurt zijn en dacht veel aan haar, maar verliefd? Nope, dat woord werd niet genoemd.

Doorzichtig

Naar eigen zeggen is Remco dol op Imen, maar vindt hij het lastig om zijn gevoel uit te spreken. En juist deze uitspraak zorgt bij veel kijkers voor flink wat twijfel.

Op Twitter zijn veel reacties dan ook niet mals. “Remco die ineens z'n gevoelige kant laat zien. Vlak voor de finale, hoe doorzichtig” en “Heb echt moeite om Remco te geloven”, klinkt het op Twitter.

Gelukkig zijn er ook positieve reacties. “Leuk setje Imen en Remco, dat blijft ook na de show” en “Ik denk dus dat Remco echt oprecht is naar Imen, ondanks dat hij dat in het begin niet was”, reageren kijkers. Hmmm….

Bron: Twitter | Beeld: RTL

Laatste nieuws

Zie ook