Whut: dit bizarre First Dates-fragment gaat heel het internet over

O my... De Britse deelnemer doet een shocking onthulling tijdens de eerste date.

Lees ook

Ongemakkelijke eerste dates: we love it! Van tenenkrommende stiltes tot awkward situaties tijdens het betaalmoment: tijdens de afleveringen First Dates komt alles voorbij. Het fragment uit de Britse versie van de serie spande echter de kroon. De Britse Rhys onthulde namelijk vol trots z'n – komt-ie – piemeltattoo.

Say what?!

De Britse Nikita besloot een sprong in het diepe te wagen en gaf zichzelf op voor het programma First Dates. Haar date verliep echter niet zoals ze had verwacht. Haar kersverse date besloot zijn tattoos te showen en sloeg hierbij geen enkele plek op z'n lichaam over.

“Laten we eens kijken”, begon Rhys. Hij opende zijn gulp en liet het kunstwerk aan Nikita zien. 'Lucky girl', stond er geschreven op z'n you know what.

Vol trots

“Kijk: het zegt 'Lucky girl'”, vertelt Rhys vol trots terwijl Nikita in shock toekijkt. Al gauw vertrekt Nikita naar het toilet om dit bizarre verhaal via de telefoon met een goede vriendin te delen.

Al met al lijkt de Britse single de actie van Rhys te waarderen. De twee krijgen een goed gesprek en de vonken spatten van het beeldscherm. Uiteindelijk besloten de singles elkaar nogmaals te zien. Guess what? Ze zijn nog steeds aan het daten. Lucky girl!

Beeld: Videostill YouTube | Video: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook