Raphaella doet opvallende onthulling: ‘In de pauzes konden Fabiënne en ik goed met elkaar opschieten’

De Islander doet een boekje open over haar band met Fabiënne.

Lees ook

Raphaella en Fabiënne waren tijdens hun verblijf in de Love Island-villa allesbehalve bff's. De twee verloren hun hart aan dezelfde jongen en konden elkaar vaak niet luchten of zien. Hoewel, aan Grazia doet Raphaella een bijzondere onthulling…

Pauzes

Je kunt het je bijna niet voorstellen, maar in Love Island zijn er een aantal momenten waarop de camera's niet draaien. Zo zien we de Islanders eigenlijk nooit eten – behalve Giuliano's famous ontbijt – en is de zondag een standaard 'pauzedag' waarop de camera's niet draaien.

Volgens Raphaella was het gedrag van Fabiënne erg anders wanneer de camera's niet draaiden. “Het gekke was dat Fabiënne en ik in de pauzes heel goed met elkaar konden opschieten. Maar zodra de camera’s aan gingen, begon de strijd weer.”

Mattheüs

Terwijl de mannen in Casa Amor verbleven, kreeg Raphaella een korte video te zien. In deze video werd duidelijk dat Fabiënne haar terugkeer in het programma had gemaakt. Toch was de Islander naar eigen zeggen niet bang om Mattheüs te verliezen aan Fabiënne.

“Vanaf het moment dat ik Fab in die andere villa zag, wist ik dat Mattie nooit met haar zou terugkomen. Geen twijfel!”, laat ze weten. De Islander was zeker van haar zaak en guess what, het klopte ook nog.

Benieuwd naar meer? In de nieuwste Grazia lees je het hele interview met Raphaella. Vanaf woensdag in de winkel!

Bron: Grazia (Jill Waas) | Beeld: RTL

Laatste nieuws

Zie ook