Say what?! Selling Sunset’s Romain werkt blijkbaar óók voor The Oppenheim Group 

Romain Bonnet is officieel een member van The Oppenheim Group. 

Lees ook

Goed nieuws voor fans van Selling Sunset’s Romain Bonnet. We gaan ook in seizoen 4 van de populaire serie weer veel van de Fransman zien, meer op een andere manier dan we dachten! Want blijkbaar gaat ook Romain aan de slag voor de Oppenheim broers.

Werken voor the Oppenheim Group

We gaan Romain niet zien als enkel de man van real estate agent Mary Fitzgerald. Sterker nog, Romain werkt óók voor de Oppenheim-broers.

Romain spilled the beans in een interview met LIT Entertainment News. “Jullie gaan me zeker weer zien in het komende seizoen, maar niet als een agent. Ik werk veel voor the Oppenheim Group als een projectmanager.” Blijkbaar is de voormalig banketbakker nauw verbonden bij vele projecten. Say what?!

“We doen veel remodeling voordat cliënten hun huis willen verkopen, of vlak nadat ze het kopen en voordat ze intrekken. We werken veel met hen (Jason en Brett Oppenheim, red.) Dus jullie gaan me absoluut zien in de show”, aldus Romain.

Trotse Mary

In een interview met Women’s Health bevestigt Mary dat haar Romain inderdaad werkzaamheden verricht voor the brokerage. “Hij doet nu constructie”, aldus de blondine. “Hij is een projectmanager voor een heleboel van onze listings, veel mensen weten dat niet. Hij heeft aan al onze projecten meegewerkt.”

Mary is erg lovend over het werk dat haar hubby verricht. “Hij is een geweldige leider en een ongelooflijk harde werker. Hij wordt overladen met klussen als projectmanager.”

Bron: Women’s Health, LIT Entertainment News | Beeld: Selling Sunset

Laatste nieuws

Zie ook