Chrissy Teigens moeder neemt afscheid van overleden kleinzoon Jack 

Chrissy Teigen en John Legend verloren woensdag hun zoontje Jack na zwangerschapscompilaties. 

Lees ook

Woensdagavond maakten Chrissy Teigen en John legend bekend dat zij hun zoontje Jack zijn verloren. Na de hartverscheurende Instagrampost die Chrissy hierover plaatste, deelt ook Chrissys moeder Vilailuck Teigen een aantal aangrijpende foto's van kleinzoon Jack.

Jack

“Mijn hart doet pijn”, schrijft Vilailuck op Instagram, waarbij ze een video en een paar foto's van haar kleinzoon deelt. “Ik hou zoveel van je, baby Jack.”

Complicaties

Vorige week werd Chrissy in het ziekenhuis in Los Angeles opgenomen met zwangerschapsbloedingen. “We waren niet in staat om de bloedingen te stoppen en om onze baby te geven wat hij nodig had, ondanks zakken en zakken met bloedtransplantaties. Het was gewoon niet genoeg”, deelde de moeder van Luna en Miles gisteren verslagen op Instagram.

In tegenstelling tot hun andere twee kinderen, hadden John en Chrissy al een naam bedacht voor hun derde kindje. De auteur vertelt dat ze Luna en Miles pas een naam gaven toen ze net waren geboren, net voordat ze het ziekenhuis verlieten. “Maar dit keer, om een of andere redden, begonnen we het jongetje in mijn buik Jack te noemen. Dus hij zal altijd Jack voor ons zijn. Jack werkte er zo hard voor om deel van ons kleine gezin uit te mogen maken, en dat is hij, voor altijd.”

Bron: Instagram | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook