Chrishell Stause over nieuwe relatie ex-man: ‘Het is pijnlijk’

De real estate agent vindt de breuk met Justin Hartley nog steeds een lastige situatie.

Lees ook

De scheiding tussen Chrishell Stause en Justin Hartley stond tijdens het derde seizoen van Selling Sunset centraal in de serie. Al die tijd heeft Chrishell nauwelijks gereageerd op het bizarre verhaal. Tot nu, de real estate agent laat zich uit over de nieuwe relatie van haar ex-man, die naar verluidt samen is met ex-collega Sofia Pernas.

Pijnlijk

Het nieuws van de plotselinge scheiding tussen Chrishell en Justin was overal in de media te lezen. Dit valt de real estate agent nog altijd ontzettend zwaar. In een interview met People doet de realityster haar verhaal.

“Het is pijnlijk”, begint Chrishell.

Justin was naar verluidt al gauw verliefd op een andere vrouw, wat bij de real estate agent niet in de koude kleren ging zitten. “Ik heb het gevoel dat iedereen heartbroken zou zijn wanneer je ziet hoe gemakkelijk je wordt vervangen door een ander. Natuurlijk gaat dat steken.”

Sterk

Ondanks het feit dat Chrishell door een moeilijke periode ging, wist de real estate agent er bovenop te komen. “Ik heb zo vaak opnieuw moeten beginnen in het leven. Ik weet altijd wel het positieve in de situatie te zien.”

Volgens People Magazine heeft Chrishell afgelopen zomer haar achternaam laten veranderen. Ook besloot de brunette haar eitjes in te vriezen, om in de toekomst ooit een gezin te stichten. Naar eigen zeggen staat haar hart open voor een nieuwe liefde. Awh…

Bron: People Magazine | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook