Exclusief! De Bachelorette’s Jethro over nieuwe liefde Kelly: ‘De vonk sloeg over vanaf het moment dat ze de deur opendeed’

De dj is tot over zijn oren verliefd op Kelly Heruer.

Lees ook

Er hangt liefde in de lucht! Jethro Galung is dolverliefd en maakte onlangs zijn relatie met Kelly Heruer Instagram official. In gesprek met Grazia vertelt de dj over zijn nieuwe liefde: “Ik ben hartstikke verliefd op haar.”

Instagram

Jethro en Kelly leerden elkaar zo’n 2,5 jaar geleden via Instagram kennen. In eerste instantie bleef het bij het liken van elkaars foto’s, maar op een gegeven moment kwam daar verandering in en raakten de twee aan de praat. Daten was echter niet helemaal vanzelfsprekend. “Het programma (De Bachelorette, red) kwam net uit, dus toen konden we niet zomaar op een terras zitten.”

De eerste date was dan ook bij Kelly thuis. “Ze heeft toen gekookt, en liefde gaat toch door de maag”, lacht Jethro. “We hebben meteen een superleuke avond gehad. De vonk sloeg eigenlijk al over vanaf het moment dat ze de deur opendeed. Het was gewoon heel leuk.”

Voorzichtig

Hoewel de twee meteen een connectie hadden, bleven ze allebei wat terughoudend. “We waren allebei in het begin heel voorzichtig, want we hebben allebei veel meegemaakt.” Voor de dj was het in het begin dan ook moeilijk om zich meteen open te stellen, maar Kelly wist daar al snel verandering in te brengen.

“Met haar energie wist ze me direct te doorgronden. Er was niks wat we niet met elkaar konden bespreken. We hebben goed de tijd genomen om elkaar beter te leren kennen en dat heeft geholpen”, deelt Jethro over hun dateperiode.

Relatie

De twee hebben sinds een paar weken officieel een relatie. Wat Jethro zo leuk vindt aan Kelly? Daar is hij duidelijk over. “Ze was in het begin heel stoer en independent, maar ze is ook superlief en heel schattig. Ze ziet er daarnaast ook nog eens fantastisch uit. Je kunt niet om haar heen.” Ook vindt de dj het erg aantrekkelijk dat zijn vriendin ambitieus is. “Ze is een ondernemer. Ze is heel zelfstandig en heeft haar eigen doelen en dromen.”

Dat Jethro head over heels is, steekt hij niet onder stoelen of banken. “Ik ben hartstikke verliefd op dat kind. Onze connectie is gewoon zo goed. Alles aan onze relatie is positief, er is geen gezeur. We kunnen samen op avontuur gaan of lekker niks doen op de bank met een zak chips erbij. Het is zo raar, maar alles klopt gewoon. De vibe is goed. Het is soms onwerkelijk hoe goed het gaat, daar kunnen we ons echt over verbazen.”

Aandacht

Sinds Jethro meedeed aan De Bachelorette stromen de DM’s binnen en zit Jethro niet bepaald verlegen om vrouwelijke aandacht. Gelukkig kan Kelly daar wel om lachen.

“Het hoort er toch bij. Ze heeft zelf ook veel volgers op Insta, en krijgt ook veel aandacht. We laten elkaar vaak de berichten zien die we krijgen en dan kunnen we er samen om lachen.”

Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook