Geen liefdesbaby meer voor Sylvie Meis

"Niclas en ik hebben besloten dat dit het is", laat Sylvie weten.

Lees ook

Nu ze getrouwd is met grote liefde Niclas Castello, is de grote vraag: Komt er ook nog een liefdesbaby? Nee, vertelde Sylvie Meis exclusief aan Grazia. “Het is goed zo.”

Bewuste keuze

“Niclas en ik hebben besloten dat dit het is. We hebben een prachtig kind, Damián – mijn allerliefste zoon en zijn bonuskind – en that’s it. Ik ben nu tweeënveertig, ik heb het mooiste leven, ik heb mijn vrijheid, ik kan werken, ik kan reizen, het is goed zo. Dat is een heel bewuste keuze”, vertelde Sylvie in Hamburg tijdens de presentatie van haar Vedder & Vedder X Sylvie collectie.

Drie stijlvolle 9-karaat gouden kettingen, die ze heeft gepersonaliseerd met de letters S, D (van Damián) en N (van Niclas). “Met mijn leven waarin ik niet altijd met mijn geliefden samen kan zijn, is het fijn om hun namen dicht bij mijn hart te dragen. Deze collectie was net gemaakt toen Damián naar Denemarken ging verhuizen. Dan krijgt zo’n ketting nog meer betekenis, en wil je ‘m helemaal niet meer afdoen.”

Denemarken

Damián woont sinds deze zomer bij zijn vader Rafael van der Vaart, diens vriendin Estavana Polman en zijn zusje Jesslynn nadat hij werd gescout door een Deense voetbalclub. Sylvie vertelt hoe moeilijk ze het vindt om haar 14-jarige zoon niet dichtbij te hebben.

“Ja, het is heel moeilijk. Elke dag vind ik het nog lastig om niet met mijn kind te kunnen ontbijten voordat hij naar school gaat. Ik moest echt mijn gevoel, emotie en ego opzij zetten om hem zijn dromen daar te kunnen laten verwezenlijken.”

Hoewel haar Vedder & Vedder X Sylvie collectie haar dierbaar is, antwoordt ze op de vraag wat haar meest bijzondere sieraad is: “Dat zijn absoluut mijn trouwring en mijn verlovingsring, die zijn zo mooi en tijdloos – dat heeft mijn man heel goed uitgekozen.”

Benieuwd naar meer? Het hele interview met Sylvie Meis lees je in de nieuwste Grazia. Vanaf woensdag in de winkel!

Bron: Grazia (Jill Waas) | Beeld: Vedder & Vedder

Laatste nieuws

Zie ook