Rood van top tot teen: koningin Máxima straalt in volledig rode outfit

Maximá zag er prachtig uit in haar volledig, rode outfit.

Lees ook

Koningin Máxima bewijst maar weer dat ze niet voor niets ook wel een fashion queen wordt genoemd. Zo verscheen Máxima vandaag in een prachtige, rode outfit bij een bijeenkomst ter gelegenheid van het veertigjarig bestaan van de Borstkankervereniging Nederland. En ze ziet er absolutely stunning uit.

Jaarlijkse borstkankermaand

De borstkankermaand gaat elk jaar op 1 oktober van start. Máxima had de eer om deze belangrijke maand officieel te openen door het boek Alles over Borstkanker in ontvangst te nemen. Dit deed ze tijdens een bijeenkomst ter gelegenheid van het veertigjarig bestaan van de Borstkankervereniging Nederland in World Forum The Hague.

Tijdens borstkankermaand wordt er wereldwijd aandacht gevraagd voor borstkanker. Dit jaar heeft de maand als thema: ‘Borstkanker heb je niet alleen.’ Hiermee wordt onder meer speciale aandacht gevraagd voor de impact die de ziekte op naasten heeft.

Outfit

As usual kwam Máxima weer beeldig voor de dag. De koningin droeg een rode jurk, met bijpassende leren handschoenen en een prachtige rode hoed. Zelfs haar stiletto’s, oorbellen en tas waren rood. Ook had Máxima haar lippen voor de gelegenheid rood gestift.

Alleen het mondkapje dat de koningin droeg toen ze het gebouw binnenstapte, was niet rood. Bekijk de fantastische look van Maxima hieronder.

Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook