O my: Temptation Island-verleidster gespot in datingshow

De verleidster is ditmaal op zoek naar ware liefde.

Herinner je je nog die Temptation Island-verleidster met dat heerlijke Achterhoekse accent? Yes, we hebben het hier over verleidster Ayleen, die het hart van Heikki (van Milou) in 2018 bijna wist te veroveren. Inmiddels is de verleidster nog steeds happy single en dook ze plotseling op in déze datingshow.

6 Uur

De datingshow op YouTube waarbij vrijgezellen elkaar in zes uur moeten leren kennen, is onlangs van start gegaan. Niemand minder dan Ayleen besloot in het diepe te springen en ging het liefdesavontuur aan.

De twintigjarige Ayleen wordt tijdens deze uitzending gekoppeld aan keukenmonteur Joy. “Ik doe mee omdat ik maar geen liefde kan vinden”, vertelt ze lachend. Ook laat Ayleen weten dat ze vrij kritisch is. “Wat mijn grootste afknapper is? Nou, bijna alles wat mannelijk is.” Hmmm….

In onderstaande video zie je hoe het liefdesavontuur van Ayleen afloopt:

Redhead

Ayleen is niet de enige verleidster die plotseling een hoop media-aandacht trok. Danique, die tijdens Temptation Island VIPS de mannen moest verleiden, nam onlangs afscheid van haar signature look – haar felrode haren.

De rode lokken werden eerst ingeruild voor een pastelroze coupe, maar inmiddels is de verleidster all natural met haar blonde kapsel. En we moeten toegeven: het staat haar fantastisch!

Beeld: RTL | Video: YouTube

Laatste nieuws