Voormalig bodyguard Kris Jenner doet heftige onthulling

De voormalig bodyguard van Kris doet een aantal bizarre onthullingen...

Lees ook

Hmmm… Een voormalig beveiliger van Kris Jenner doet een boekje open over de momager. Volgens de beveiliger viel Kris hem regelmatig lastig en werd hij het slachtoffer van racisme en seksisme. Say what?!

Bodyguard

De bodyguard, Marc McWilliams, werkte in 2017 en 2018 voor Kris. Volgens de beveiliger was er een patroon in het gedrag van Kris. Dit bestond onder andere uit “ongewenste seksuele toenaderingspogingen en ander wangedrag”, schrijft hij in de rechtbankpapieren.

De beveiliger had dit naar eigen zeggen meerdere keren aangekaart bij zowel Kris als het beveiligingsbedrijf waar hij voor werkte. Hier werd niets mee gedaan, dus een uitstapje naar de rechtbank was voor hem een logisch vervolg.

Ontkennen

Al met al een flinke beschuldiging, die volgens de advocaat van Kris absoluut niet waar is. De advocaat van de momager laat namelijk aan Amerikaanse media weten dat de beschuldigingen “compleet uit de lucht gegrepen zij.” Volgens de advocaat wordt het dan ook niet ingewikkeld om het tegendeel te bewijzen.

Fun fact: volgens de advocaat van Kris is de beveiliger destijds ontslagen, nadat hij meerdere keren in zijn auto in slaap was gevallen tijdens zijn diensten.

Bron: US Weekly | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook