Gordon beroofd en bedreigd: ‘Ik dacht dat ik zou worden vermoord’

De presentator werd vastgebonden en kreeg een mes op zijn keel.

Lees ook

Gordon heeft een shocking weekend achter de rug. De zanger en presentator is zaterdag in zijn eigen appartement in Amsterdam Zuid beroofd en ernstig mishandeld.

Doodsbedreiging

Aan De Telegraaf meldt Gordon dat hij in zijn eigen huis in Amsterdam aanwezig was, toen hij plotseling werd vastgebonden en een mes op zijn keel kreeg. De zanger werd naar eigen zeggen met de dood bedreigd.

“Ik dacht dat ik zou worden vermoord”, legt hij uit.

Naast de mishandeling en doodsbedreiging werden er een aantal kostbare dingen meegenomen. Zo zijn de pinpas en creditcards van de zanger gestolen. Ook zijn enkele dure sieraden, waaronder een Rolex-horloge, meegenomen.

Paniek

Toen de daders waren vertrokken, wist de presentator zichzelf gelukkig te bevrijden. Gordon rende in paniek de straat op om alarm te slaan.

“Het leek een nachtmerrie. Ik ben geslagen, geschopt, vernederd en ze dreigden me dood te steken. Ik was ervan overtuigd dat ik zou worden vermoord. Ik probeerde rustig tegen de daders te praten, maar ze bleven maar tegen me schreeuwen”, vertelt Gordon. “Wie doet iemand zoiets aan?”

Om hoeveel materiële schade het precies gaat, is nog niet bekend. Ook is nog niet naar buiten gebracht om hoeveel daders het gaat. Heftig…

Bron: De Telegraaf, RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook