Alyssa Milano geeft gezondheidsupdate na corona: ‘Na zes maanden valt mijn haar nog steeds uit’

De Charmed-actrice kampt nog steeds met bizarre bijwerkingen.

Lees ook

Alyssa Milano liep in maart het coronavirus op. De Charmed-actrice werd doodziek en kampt sindsdien nog steeds met bizarre bijwerkingen. Zo heeft de actrice na zes(!) maanden nog steeds last van haaruitval.

Update

Ondanks het feit dat de coronabesmetting maanden geleden plaatsvond, heeft Alyssa nog iedere dag last van bijwerkingen. Aan Entertainment Tonight vertelt Alyssa dat ze na al die maanden nog steeds kampt met pijn en haarverlies.

“Ik heb nog steeds last van veel symptomen. Ik heb last van hartkloppingen en kortademigheid. Ook mijn haar valt nog steeds uit. Het ergste van alles is dat ik een vreselijke piep in mijn oren heb, die heel erg vervelend is.”

Haaruitval

Al eerder deelde Alyssa een shocking bericht over een van de bizarre bijwerkingen van het coronavirus. De actrice plaatste een video op Twitter waarin te zien is dat ze haar haren uitkamt. Alyssa liet vervolgens zien dat er plukken haar uit haar hoofd loslaten.

“Ik wil jullie laten zien wat #Covid19 met je haar doet. Neem dit alsjeblieft serieus. #WearADamnMask #LongHauler”, schreef ze bij de video.

Dankbaar

Ondanks het feit dat de actrice enorm veel last heeft van de bijwerkingen, voelt ze zich naar eigen zeggen goed. Toch wil de Alyssa haar volgers waarschuwen voor het coronavirus. De actrice benadrukt opnieuw de ernst van het virus in haar bericht.

“Ik ben heel erg dankbaar dat ik nog leef. Ik wil graag delen dat veel vrienden van mij ook ziek waren en er geen van hen volledig hersteld is. Ik denk dat er over dit deel van het verhaal niet genoeg gesproken wordt. Hiermee bedoel ik de symptomen na de acute ziekte. Ik weet niet of ik ooit weer voor honderd procent zal zijn.”

Bron: Entertainment Tonight | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook