Love Islands Raphaella reageert op beschuldigingen Marit

Marit haalde in Casa Amor flink naar Raphaella uit.

Lees ook

Nadat Mattheüs gisteren terug in de villa kwam met Jaimy aan zijn arm, besloot Raphaella haar koffers te pakken en de villa te verlaten. En ze was niet de enige. Ook de mannelijke en vrouwelijke bombshells moesten terug naar huis. En met één van hen heeft Raphaella nog een appeltje te schillen…

Oude bekenden

Niet alleen Gianni en Lio blijken elkaar al van vóór Love Island te kennen, ook Raphaella en Marit zijn geen onbekenden voor elkaar. De twee waren namelijk alle twee Miss, en zaten hier vijf jaar geleden samen op Curaçao. De twee bouwden hier een innige vriendschap op en deelden hiervan ook foto's op Instagram.

Geen haatgevoelens

Toch leek Marit de vriendschap minder te koesteren dan Raphaella, toen ze in Casa Amor besloot uit de school te klappen tegenover Mattheüs. Volgens Marit vertoonde Raphaella namelijk ook claimerig gedrag toen ze samen op Curaçao zaten, en daar hierover uitgebreid verslag tegenover Raphaella's love interest Mattheüs.

Wanneer presentator Rijk Hofman in Love Check-up aan Raphaella of dat ze Marrit hier nog op aangesproken heeft, antwoordt ze: “Ik heb hier nog met Marit gepraat en haar reacties was naar aanleiding van de beelden die ze had gezien op tv. Ik heb daarover een goed gesprek met haar gehad en ze heeft wel toegegeven spijt te hebben van de dingen die ze heeft gezegd. Ze ziet nu ook wel dat het niet de waarheid is en het is ook gewoon iets van vier jaar geleden. Maar alles gebeurt met een reden, dus ik ga nu niet ineens anders tegen haar doen. Ze is een hele leuke meid.”

Bekijk de hele aflevering via deze link terug.

Bron: Love Check-up | Beeld: Love Island

Laatste nieuws

Zie ook