Ruud de Wild over sexleven: ‘Het is overrated’

De radio-dj vertelt openhartig over zijn relatie met Olcay.

Lees ook

Als we Ruud de Wild mogen geloven heeft hij de liefde van zijn leven gevonden. In gesprek met Beau Monde deelt de radio-dj alle ins and outs over zijn liefdesleven met Olcay Gulsen. Ook vertelt hij een aantal opvallende details over zijn sexleven…

Overrated

Op de vraag of Ruud zijn telefoon verkiest boven sex, is de radio-dj vrij stellig. “Nooit meer een telefoon, maar sex is zeker niet zaligmakend. Sex gaat toch een beetje over, het is overrated.”

De radio-dj houdt naar eigen zeggen veel meer van knuffelen en aanraken. “Sex is maar een handeling, affectie is iets waar je oud mee kunt worden”, legt hij uit.

Liefdesleven

De radio-dj is al een tijd gelukkig met Olcay en het koppel woont inmiddels ook samen. Ruud durft toe te geven dat hij inmiddels de ware heeft gevonden.

“Ik heb er lang over kunnen nadenken met wie ik mijn leven zou willen delen en hoe dat er dan uit moet zien. Als je jong bent, dan is dat anders dan op de leeftijd die ik nu heb. Ik geloof ook wel dat je meerdere liefdes van je leven kunt hebben, maar de een is groter dan de ander.”

De radio-dj voelt zich naar eigen zeggen helemaal compleet. “Dit past nu zo goed, omdat Olcay ook mijn beste vriend is.” Cute!

Benieuwd naar meer? Het hele interview met Ruud de Wild lees je in de nieuwste Beau Monde. Vanaf morgen in de winkel!

Bron: Beau Monde (Fleur Baxmeier) | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook