Deze onverwachtse Love Island-exit zag niemand aankomen

De Love Island-kandidate houdt de eer aan zichzelf en verlaat de villa.

Lees ook

LET OP! Dit artikel bevat spoiler alerts!

De aflevering van gisteren was by far de spannendste van het huidige seizoen van Love Island. Zo was het ultieme moment van de waarheid toch wel de terugkomst van Mattheüs. Want ging hij tóch voor Raphaella of koos hij voor Jaimy uit Casa Amor?

Eer aan zichzelf

De Vlaamse schone kreeg uiteindelijk het worst case scenario voorgeschoteld: Mattheüs kwam namelijk terug in de villa met Jaimy, waardoor Raphaella in één klap weer single in de villa werd.

Maar waar iedereen grote hysterie, een tranendal waar je u tegen zegt en vooral heel veel drama verwachtte, hield Raphaella de eer aan zichzelf. Zo haalde ze niet uit naar Mattheüs, maar bedankte ze hem juist met lieve woorden.

Liefdevolle reacties

Wel besloot ze, nadat ze Mattheüs een openhartige brief voorlas, afscheid te nemen van de groep. Raphaella koos namelijk voor zichzelf en besloot niet langer in de villa te blijven.

Haar liefdevolle en vooral volwassen reactie zorgde ervoor dat Raphaella in één klap een van de meest populaire Islanders werd. “Ik had niet verwacht dat ze zo sterk kon zijn. Knap van haar en een goede beslissing om weg te gaan in plaats van zichzelf kwellen”, “Ik heb nog nooit zo'n sterke, dappere vrouw gezien” en “Ik had tranen in mijn ogen, respect voor haar. Ze heeft nogmaals bewezen dat ze echt voor de liefde kwam”, is slechts een greep uit alle positieve reacties.

Bekijk het fragment hieronder.

Beeld: Love Island

Laatste nieuws

Zie ook