Dave Roelvink vertelt nu zijn kant van het verhaal rondom ruzie met broertje Donny

De Roelvink-telgen liggen al enige tijd in de clinch met elkaar.

Lees ook

Nadat zijn broertje Donny vorige week al uit de school klapte over hun vermeende ruzie, houdt nu ook Dave Roelvink zijn lippen niet meer stijf op elkaar. “Het hoort er gewoon bij…”

Broederlijke ruzie

Hoewel de broers normaal lief en leed delen met media, blijft de reden van hun ruzie een verboden onderwerp. “Het is een lang verhaal en daar wil ik niet over uitweiden, omdat het tussen mij en hem is. Het is voor de buitenwereld een vraag en voor mij een weet”, liet Donny vorige week weten.

Vader Dries

Hoewel de twee momenteel niet on speaking terms zijn, besluit ook Dave niet veel los te laten over de ruzie. “Het is niet dat ik hem al een jaar niet gezien heb…. Ik vind wel dat je onenigheid gewoon binnen de familie moet houden, dus dat doen wij ook.”

Echter maakt vader Dries zich inmiddels toch wat zorgen. Hij hoopt dan ook dat zijn zoons het snel bijleggen. “Eerst had ik iets van: ik laat ze maar even, dat lost zichzelf wel op. Je weet hoe dat gaat tussen broers, er is altijd wel wat. Maar het kan ook te lang gaan duren.”

Bron: RTL | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook