Oeh la la: Gaby Blaaser post sexy zomerkiekje

Gaby Blaaser doet boekje open over nieuwe liefde

De knappe Bachelorette vertelt over haar liefdesleven.
Gaby Blaaser

Ooh la la, is Gaby Blaaser weer gelukkig in de liefde? Na haar liefdesavontuur in De Bachelorette leek het liefdesleven van de influencer even on hold te staan. Maar inmiddels is de knappe blondine naar eigen zeggen weer aan het daten.

Wijntje drinken

Een tijdje geleden werd Gaby gespot met voormalig autocoureur Bas Scholten. Echter, in een interview met Shownieuws laat Gaby weten dat dit niets is geworden.

"We kenden elkaar al heel lang. Het was meer van: 'Laten we een wijntje gaan drinken, want ik mag officieel weer de deur uit'", legt ze uit.

Daten

Volgens Shownieuws ontstaat er vervolgens een vreemd gesprek en lijkt Gaby het één en ander te onthullen over haar love life.

"Het was geen officiēle date, maar ik mag officieel wel weer daten, maar dat is niet met hem", waarna Gaby lijkt te schrikken van haar eigen antwoord en keihard in de lach schiet. Hmmm....

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f902e1686354', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });