Zo word je een fit girl zónder honderden euro's aan een personal trainer uit te geven

Vanaf nu geen excuses meer om op de bank te blijven liggen!
fit girl

Duik jij met regelmaat de sportschool in, maar heb je geen idee wat je aan het doen bent? Of moet je juist van de bank getrokken worden, waardoor de nodige lichaamsbeweging er behoorlijk bij inschiet? No excuses anymore! De HUAWEI WATCH FIT zorgt er namelijk voor dat ook jij een fit girl wordt.

Personal trainer

Niet alleen heb je zonder daar maandelijks een torenhoog bedrag voor neer te leggen, een personal trainer die je 12 verschillende krachttrainingen-, buikspiertrainingen en andere oefeningen geeft, ook herinnert de WATCH FIT je te bewegen, waardoor je dagelijks aan je juiste portie beweging komt. Toch is het nóg interessanter om gelijk te zien wat je resultaten zijn. Ook daar heeft Huawei een oplossing voor. Door de geavanceerde data-tracking kun je gemakkelijk je prestaties bijhouden, hartslag monitoren en calorieën, tijdsduur en andere data in de gaten te houden.

Kwaliteit van je slaap

Minstens zo belangrijk als beweging: de kwaliteit van je slaap. Terwijl jij op een oor ligt, houdt de WATCH FIT een uitgebreide slaapanalyse bij. Zo kan het nauwkeurig zes typische slaapproblemen herkennen, waaronder rusteloosheid, vroeg ontwaken en een onregelmatig werk- en rustschema. Met behulp van deze gegevens en analyses biedt de WATCH FIT honderden slaapverbeteringssuggesties en gepersonaliseerde slaapdiensten aan.

Design

Uiteraard snappen ze bij HUAWEI dat het oog ook wat wil. Want naast al deze geweldige technische foefjes, moet zo'n horloge om je arm wel fashionable zijn. Nou, dat is-ie! Naast dat de WATCH FIT t.w.v. €149 slechts 34 gram weegt en daarom allesbehalve zwaar aanvoelt, is ook het design iets waar we blij van worden. Zo kun je kiezen uit de kleuren mintgroen, sakura roze, cantaloupe oranje en grafiet zwart, waardoor er voor ieder wat wils bij zit. Rest ons nog een ding te zeggen: sportkleren aan en go, go, go!

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f976a4fa1aed', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });