Te lief: Soy Kroon post liefdevol bericht voor vriendin Holly Brood

De musicalster is apetrots op zijn voor een Gouden Televizier-ster genomineerde vriendin.

Lees ook

Nadat de genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring, Televizie-Ster Acteur/Actrice, Televizier-Ster Presentator, Televizier-Ster Presentatrice, Televizier-Ster Online Videoserie én Televizier-Ster Jeugd deze week bekend werden gemaakt, kregen ook de drie nominaties voor de Televizier-Ster Talent gisteren te horen dat ze erbij zitten.

Wie o wie…

Waar niemand minder dan Nienke Plas er vorig jaar met de winst vandoor ging, maken dit jaar Martien Meiland, Bram Krikke én Love Island-presentatrice Holly Brood kans op het felbegeerde beeldje.

Trots

Maar of ze hem nou wint of niet: Holly's vriend Soy Kroon is in ieder geval apetrots op zijn meisje. In een Instagram-bericht brengt hij een ode aan zijn vriendin, die op dit moment op Gran Canaria zit voor de opnames van Love Island.

“Je bent altijd jezelf, je bent soms onzeker, je bent meestal nuchter… Maar je bent vooral ook méga talentvol. En dat er zoveel mensjes op je stemmen zónder dat je er zelf om vraagt is gewoon cool. En dat mag je voelen. Trots op je”, aldus Soy.

Aaah, wij gunnen iedereen zo'n supportive boyfriend als Soy!

Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook