Wauw: Specsavers lanceert The Black Collection

Hebben: na het zien van déze te gekke brillen wil je nooit meer iets anders

Hoe leuk zien deze zeven monturen van DAY Birger et Mikkelsen eruit!?
specsavers

De tijd van saaie, stoffige monturen ligt ver achter ons, tegenwoordig heb je namelijk voor ieder wat wils. Zo ook de nieuwe collectie monturen van DAY Birger et Mikkelsen, die exclusief bij Specsavers te verkrijgen is. Deze collectie ligt sinds vorige week in de winkels van Specsavers, en geloof ons: na het zien van de kleurrijke collectie wil je jezelf gelijk trakteren op een nieuw montuur.

Shinen

Zit jij iedere ochtend te ploeteren met lenzen of ben je gewoonweg je oude montuur zat? Goed nieuws: want in de collectie van DAY Birger et Mikkelsen zit voor ieder wat wils. Tenminste, als je niet bang bent om te shinen, want opvallen: dat doen de brillen, tevens als zonnebril (op sterkte) verkrijgbaar, uit de collectie zeker.

Een beetje 'fun'

“Brillen moeten mooi en gedetailleerd zijn, maar ook comfortabel en draagbaar. Ik ben zeer gefascineerd door transparante monturen en de kleuren die daarvoor beschikbaar zijn. Maar ik hou ook van een beetje ‘fun’, zoals glitter en metalen monturen, want als je veel sieraden draagt, zoals ik, zijn metalen monturen eenvoudiger en onderstrepen ze de sieraden die je draagt", zo laat DAY's oprichtster en Creative Director Lifestyle & Interior Marianne Brandi weten.

DAY bloem

De collectie bestaat in totaal uit zeven monturen en hebben ondanks dat ze verschillend zijn allemaal één detail gemeen: elk montuur is voorzien van de kenmerkende DAY bloem als een onmiskenbaar detail op het uiteinde van de pootjes. Daarnaast hebben alle zeven brillen dezelfde prijs, namelijk: €169.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f9015ec822f2', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });