Zien: zo zag Georgina Verbaan er als tiener uit

Georgina Verbaan reageert op mysterieus handgebaar

In de uitzending van Op1 maakte Georgina een opvallend gebaar met haar handen.
Georgina Verbaan

De campagnes #ikdoenietmeermee en #ikdoewelmee waren de afgelopen week hot topic. Woensdagavond kwamen een aantal BN'ers in de studio van Op1 samen om te praten over deze campagnes.Tijdens deze uitzending viel een aantal kijkers iets heel bijzonders op...

Tim Douwsma

Onder andere Tim Douwsma was een voorstander van de campagne #ikdoenietmeermee. Hij nam plaatst in de studio van Op1 om zijn zegje te doen. Echter, Georgina Verbaan – die het al eerder aan de stok kreeg met Tim – nam ook plaats in de studio.

Toen Tim aan het woord was, wist Georgina een opvallend handgebaar te maken richting tafelgast Xander van der Wulp. Al gauw speculeerden Twitteraars erop los.

Handgebaar

"De smerige NPO ontmaskerd! Aanval op Tim Douwsma bij Op1 was gepland! Georgina Verbaan seint richting Xander van der Wulp dat hij moet beginnen over het feit dat Famke Louise geld had ontvangen van het RIVM", deelt een Twitteraar.

Vlak na het vermeende handgebaar van Georgina, begint Xander inderdaad over het geld dat meerdere influencers van de overheid gekregen hebben. Of dit echt met elkaar in verband stond? Volgens Georgina absoluut niet.

"Lieve mensen, ik weet niet wat ik daar deed. Echt geen idee, haha, maar ik was in elk geval niet aan het seinen. Ik stond best wel uit die avond", laat Georgina weten op Twitter. "Volgens mij had ik net handcrème op en maakte ik gewoon een random beweging met mijn ingevette vingers. Mijn ADHD doet ook gewoon maar wat meestal."

Ruzie

Tim en Georgina zijn het overduidelijk niet met elkaar eens. Een korte tijd geleden deelde Georgina een video op Instagram van een groep activisten van de groep Viruswaarheid. "Waar zijn de ouders van dit tuig?", schreef Georgina bij de video.

Een andere Twitteraar vroeg al gauw naar welk land deze activisten uitgezet moeten worden. Hierop liet Georgina weten: "Friesland?" Tim voelde zich aangesproken en reageerde onder het bericht van Georgina. "Wat is dit nou weer voor iets doms? Zeg dan niks..."

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f903bfe9d2c8', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });