Kim Feenstra neemt het op voor Famke Louise met pittig bericht op Instagram

Het model spreekt zich tevens uit over haar 'collegiale' collega's.

Lees ook

Kim Feenstra deelt een bericht op Instagram waarin ze het opneemt voor Famke Louise die momenteel flink onder vuur ligt om haar uitspraken rondom het coronavirus. Het model schrijft behoorlijk van zich af en vindt het oneerlijk dat alleen Famke door het slijk wordt gehaald.

Jinek

“Ze was niet goed voorbereid en in haar frustratie op zoek naar de juiste zinnen om zichzelf te kunnen verwoorden”, schrijft Kim in haar bericht op Instagram.

“En nog wel bij Jinek waarvan de redactie ook had kunnen kiezen om iemand uit te nodigen, die met sterke argumenten, mensen een ander perspectief zou kunnen bieden op alle vraagtekens die de meeste mensen (al komen ze er niet eerlijk voor uit) wel hebben, bij het onderwerp Covid-19″, gaat ze verder.

Bericht

De mommy to be geeft vervolgens aan dat ze het niet eens is met de hashtag, maar wel degelijk vraagtekens heeft rondom bepaalde zaken omtrent corona.

“Wie heeft ons ooit verboden om kritisch te zijn of om dingen vanuit een ander plaatje te bekijken? Doe het met nuance en respect. Daarom vind ik het k*t voor Famke Louise. Haar 'collegiale' collega's komen er met een dis en een sisser vanaf.”

BN’ers

“Als we om ons heenkijken doet het gros van NL ook niet meer mee met #ikdoewelmee. Ik bedoel, zoveel mensen zie ik geen afstand houden, een mondkapje dragen of hun gezin niet knuffelen. Dus voor de mensen die zoveel te zeggen hebben gehad en commentaar geven op bijvoorbeeld Famke: doe niet zo hypocriet”, aldus Kim.

Famke plaatste eerder deze week een video op Instagram die voor flink wat ophef zorgde. De zangeres kondigde in haar video aan de coronamaatregelen (#ikdoenietmeermee) te negeren en kreeg vervolgens bakken kritiek over zich heen. Aan tafel bij Jinek deed Famke vervolgens haar verhaal, maar dit deed meer kwaad dan goed voor de zangeres. Inmiddels heeft Famke de video verwijderd en excuses aangeboden.

Dit bericht bekijken op Instagram

Alle haat gooien op @famkelouise_ voor haar deelname aan de onderschatte (of overschatte, het is maar van welk perspectief je het wilt bekijken) #ikdoenietmeermee Ze was niet goed voorbereid en in haar frustratie op zoek naar de juiste zinnen om zichzelf kunnen te verwoorden. En nog wel bij Jinek waarvan de redactie ook had kunnen kiezen om iemand uit te nodigen die met sterke argumenten, mensen een ander perspectief zou kunnen bieden op alle vraagtekens die de meeste mensen (al komen ze er niet eerlijk voor uit) wel hebben bij het onderwerp Covid-19. Ik vind de # onverantwoord en naïef. Maar dat neemt niet weg dat ik veel zaken omtrent Covid-19 ook apart vind. Sinds afgelopen Maart post ik er zo nu en dan iets over en ik heb maling aan alle mensen die me uitmaken voor complotdenker. Ik spring niet over de dam als andere mensen dat ook doen. Maar deze # was niet oke. Het was wellicht veel sterker geweest als dezelfde groep mensen met bijv een gezamenlijke podcast was gekomen. Nu komt er heel weinig nog van wat ze zeggen of waar ze achter staan geloofwaardig over. Het zou verfrissend werken op de nationale mainstream televisie om eens een tegengeluid te horen waar je het niet mee eens hoeft te zijn, maar die je misschien wel laat nadenken. Maar nu wordt alles in een complot gek twist denker hoekje gestopt. En dat is jammer want wie heeft ons ooit verboden om kritisch te zijn of om dingen vanuit een ander plaatje te bekijken? Met elkaar in discussie gaan is gezond. Van discussiëren kun je leren. Hoe groter je perspectief is hoe groter je hart. Doe het met nuance en respect. Daarom vind ik het kut voor @famkelouise waarvan ik geloof dat ze absoluut niks kwaads in de zin had die nu wordt afgemaakt door verschillende irritante journalisten die niet het lef hebben om haar 'collegiale' collega's net zo hard door het slijk te halen. Want DJ Hardwell deed bijvoorbeeld ook niet meer mee en die heeft wel 5 miljoen volgers. Gaat het? Ze zat er wel. Dat verdiend ook wél bewondering zoals Gommers en Aboutaleb gezegd zouden hebben na afloop van @jinek_rtl *text gaat verder onder caption*

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im) op

Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook