Zien: Sylvie Meis toont nóg een trouwjurk op Instagram 

Wait, what: Sylvie Meis deelt sneak peek van nóg een trouwjurk

De presentatrice verrast haar volgers opnieuw met een jurk.
Sylvie Meis

Sylvie Meis trouwde afgelopen weekend met hubby Niclas Castello in het zonnige Florence. Mrs Castello deelde al enkele trouwjurken op Instagram en nu weer verrast ze haar volgers met een nieuwe jurk! Say what?!

Nieuw jurk

Op Instagram deelt Sylvie opnieuw een foto van zichzelf gehuld in een trouwjurk. "Getting ready for a magical night", schrijft het model in de caption.

Dit keer koos de presentatrice voor een strapless model, een matching strik voor in het haar en zeer opvallende oorbellen. En eerlijk is eerlijk: opnieuw ziet ze er prachtig uit.

Bruiloft

In aanloop naar haar sprookjesbruiloft maakte Sylvie er geen geheim van dat ze meerdere jurken had voor haar grote dag. De jurk waarin ze het jawoord gaf aan haar grote liefde was al volop in de spotlights gezet op Instagram, en kort daarna deelde het model een picture van een van haar andere jurken. Vandaag pronkt ze dus met een nieuwe dress op social media.

Sylvie Meis geniet momenteel met volle teugen van haar honeymoon op Capri met haar kersverse husband.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f903245508e5', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });