Zien: Maxime Meiland en lover Leroy delen schattige liefdesfoto

Het moge duidelijk zijn: love is in the air voor Maxime Meiland.

Lees ook

Maxime Meiland is happily in love met Leroy Molkenboer. De blondine deelde al eens een foto van haar nieuwe liefde op Instagram en Leroy volgt nu haar voorbeeld. Zo deelde de cameraman een prachtige foto van hem met zijn grote liefde op social media. Cute!

Love birds

Maxime deelde onlangs al een foto op Instagram waarop zij en Leroy te zien waren, maar daarop stonden ook de andere Meilandjes. Gisteren was het aan Leroy om de eerste foto van enkel hen tweeën samen te delen op Instagram. Veel woorden maakt hij er niet vuil aan. In de caption geeft hij enkel twee verliefde poppetjes weer.

Schoonouders

Maxime en Leroy leerden elkaar kennen tijdens de opnames van Chateau Meiland. Leroy was namelijk een van de cameramannen. Hoewel de relatie nog pril is, denkt Maxime zeker al na over de toekomst. Aan Shownieuws vertelde ze dat ze hoopt dat Leroy op den duur bij haar komt wonen.

“We zijn nu de ene helft hier en de andere helft bij hem, maar hij vindt het hier fantastisch”, vertelde ze daarover. Ook Martien vindt het helemaal geen probleem dat Leroy regelmatig komt aanwaaien. “Hij is hier altijd welkom. Net zoals Dirk, van Montaan.”

Dit bericht bekijken op Instagram

🥰 🥰

Een bericht gedeeld door Leroy Molkenboer (@leroym_) op

Bron: Tips en Weetjes | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook